Објекти

Објектот е лоциран на ул. "Христо Смирненски" бр. 38, Општина Центар, Скопје. Иако е дел од централното градско подрачје, се наоѓа во мирна и тивка резиденционална зона.
Се продава веднаш вселлива гарсониера во Охрид на поткровје од 6 спрата со 55м2 и поглед кон стариот град и кон езерото.
90m2 четворособен, на 3ти спрат + паркинг простор. Во зградата има лифт. Цена: 1100 EUR m2
74м2 трособен, на 6ти спрат. Во зградата има лифт. Цена: 1100 EUR m2